Terms & Conditions

Cinema Hd v2

Iki ora resmi https://cinemahdv2.net/ situs web, sing tumindak minangka perantara kanggo ngarahake klien saka situs nyata. Kita ora duwe kepinginan kanggo nuntut hak cipta utawa hak properti intelektual liwat program kasebut. Kita menehi kredit kanggo pangembang aplikasi.

"SinemaHDV2” ora menehi babar pisan utawa njamin, lan ora tanggung jawab kanggo losses ing piranti. Sampeyan mung tanggung jawab kanggo nggunakake. Elinga yen kita minangka situs web pihak katelu lan mung menehi informasi babagan aplikasi kasebut. Sampeyan duwe pilihan kanggo ndownload piranti lunak saka panyedhiya asli app yen sampeyan milih.

Yen sampeyan duwe pitakonan, aja ragu-ragu hubungi kita nggunakake kita wangun kontak.