Kebijakan Privasi

Cinema Hd v2

Cinemahdv2.net darmabakti kanggo nglindhungi privasi sampeyan. Yen sampeyan duwe pitakon utawa uneg-uneg babagan panggunaan Data Pribadi, hubungi kita ing lan kita bakal seneng nulungi sampeyan. Sampeyan setuju karo Pangolahan Data Pribadi kaya sing diterangake ing Kebijakan Privasi iki kanthi nggunakake situs iki utawa / lan layanan kita.

Definisi

Data Pribadi kalebu informasi sing ana hubungane karo wong utawa wong tartamtu. Sembarang operasi utawa set operasi sing ditindakake ing Data Pribadi, uga dikenal minangka pangolahan data, diarani minangka pangolahan data. Anak iku wong alami ing umur 16 taun. [ https://Cinemahdv2.net/ ] Kita/kita – Website Kita

Prinsip Perlindhungan Data

  • Kita ngerti pentinge keamanan data lan pengin njaga privasi sampeyan.
  • Data Pribadi diklumpukake lan diproses kanthi sah, adil, lan transparan.
  • Aktivitas Processing kita duwe kabeneran legal.
  • Sadurunge Ngolah Data Pribadi, kita mesthi nimbang hak sampeyan dhisik. Yen sampeyan njaluk, kita bakal menehi informasi babagan carane kita Ngolah Data Pribadi.
  • Data diproses ing wektu winates. Kita ora bakal nyimpen informasi pribadhi luwih suwe tinimbang sing dibutuhake.
  • Kita bakal nindakake kabeh bisa kanggo njamin akurasi informasi.
  • Kita bakal nggawe kabeh gaweyan kanggo njaga kapercayan lan rahasia data.

Hak-hak Subyek Data

Ing ngisor iki hak-hak subyek data:

1. Hak kanggo informasi - Sampeyan duwe hak kanggo ngerti yen Data Pribadi diklumpukake lan carane digunakake; data apa sing dikumpulake saka ngendi, kenapa, lan sapa sing diproses.

2. Hak kanggo ngakses - Sampeyan duwe hak kanggo nyekel salinan Data Pribadi sing wis diklumpukake babagan sampeyan.

3. Hak koreksi - Sampeyan duwe hak njaluk Data Pribadi sing salah utawa ora lengkap kanggo didandani utawa dibusak.

4. Hak kanggo dilalekake - utawa kemampuan kanggo njaluk Data Pribadi sampeyan dibusak saka cathetan kita ing kahanan tartamtu.

5. Hak kanggo mbantah kanggo ngolah - Sampeyan duwe hak kanggo mungkasi Pangolahan Data Pribadi yen syarat tartamtu wis ketemu.

6. Sampeyan duwe hak kanggo mbantah pangolahan ing kahanan tartamtu, kayata nalika sampeyan yakin yen data diproses kanthi ora sah.

7. Hak kanggo mbantah kanggo Processing otomatis, kang kalebu hak kanggo ora tundhuk tumindak mung adhedhasar Processing otomatis; lan hak ora tundhuk kaputusan sing digawe khusus ing Processing otomatis. Hak iki sampeyan bisa ngleksanani kapan ana akibat saka profiling sing duwe implikasi legal kanggo sampeyan.

8. Sampeyan duwe hak kanggo portabilitas data, sing mbutuhake sampeyan bisa njupuk Data Pribadi ing format sing bisa diwaca mesin utawa yen bisa, minangka transfer langsung saka siji Prosesor menyang liyane.

9. Sampeyan duwe hak kanggo ngirim complaint ing cilik sing kita nolak panjalukan miturut Akses kanggo Informasi undhang. Yen sampeyan ora seneng karo cara panjaluk sampeyan ditangani, hubungi kita.

10. Iki minangka metrik sing bakal digunakake kanggo nemtokake manawa sampeyan mumpuni kanggo bantuan wewenang pengawas. Ukara "tengen kanggo obat-obatan hukum liyane kayata nuntut ganti rugi" nuduhake kekuwatan ngupayakake tumindak sipil marang lembaga keuangan miturut hukum sing ditrapake.

11. Sampeyan duwe hak kanggo mbatalake idin, sing bener kanggo Pangolahan Data Pribadi.

Data sing dikumpulake

Kita ora bakal nggunakake alamat E-mail utawa alamat fisik minangka individu. Penting banget yen kita verifikasi saben informasi sing diwenehake supaya bisa menehi pengalaman pelanggan sing paling apik kanggo para pelanggan. Kita nglacak kabeh data sing diwenehake supaya sampeyan bisa menehi komentar babagan konten utawa tumindak liyane ing situs web. Jeneng lan alamat e-mail sampeyan minangka conto informasi sing diklumpukake.

Iki kalebu data sing diklumpukake kanthi otomatis dening cookie lan teknologi sesi liyane. nIki bisa uga kalebu informasi kranjang blanja, alamat IP, riwayat tuku (yen ana), lan liya-liyane. Data iki digunakake kanggo nambah pengalaman pelanggan. Aktivitas sampeyan bisa direkam nalika sampeyan nggunakake layanan utawa ngunjungi situs web kita.

Kita entuk informasi saka mitra sing dipercaya adhedhasar alasan legal kanggo nuduhake data kasebut karo kita. Iki minangka data sing diwenehake langsung utawa data sing dipikolehi babagan sampeyan kanthi sah. Dhaptar mitra kita ing ngisor iki bisa ditemokake ing kene.

Informasi sing kasedhiya kanggo umum

Kita bisa ngumpulake informasi pribadhi babagan sampeyan sing wis kasedhiya kanggo umum.

Cara nggunakake Data Pribadi

Kita nggunakake Data Pribadi kanggo tujuan ing ngisor iki:

Kita ora bakal ngumpulake Informasi Pribadi tanpa idin utawa kajaba kita duwe basis legal kanggo nglakoni. Kita bisa nggunakake cookie lan teknologi sing padha kayata tag piksel nalika sampeyan ngunjungi situs web kita kanggo ngelingi apa sing sampeyan deleng, nggawe pengalaman pribadi kanggo sampeyan, lan nggawe pribadhi iklan sing katon ing situs web pihak katelu adhedhasar pilihan sampeyan (kayata kanthi nyambungake. karo profil Facebook sampeyan).

Kita ngolah Data Pribadi sampeyan kanggo tujuan sing wis ditemtokake adhedhasar idin sampeyan utawa miturut syarat hukum. nKita nggunakake Data Pribadi kanthi cara ing ngisor iki:

  • Kanggo ngetutake sampeyan, ngerteni jeneng sampeyan, lan menehi layanan utawa ngedol / nawakake produk;

Kita ngolah Data Pribadi sampeyan amarga alasan ing ngisor iki kanggo kepentingan sing apik lan sah:

  • kanggo ngirim tawaran sing cocog (saka kita lan/utawa mitra sing dipilih kanthi teliti);
  • kanggo nglacak klien sampeyan (prilaku tuku lan riwayat) supaya bisa ningkatake kualitas, macem-macem, lan kasedhiyan barang/layanan sing diwenehake;
  • kanggo nindakake survey kepuasan kanggo sampeyan; Anggere sampeyan ora ngandhani yen ora, kita nganggep nawakake produk/layanan sampeyan sing padha utawa padha karo riwayat tuku / prilaku browsing minangka kapentingan sing sah.

Kita Proses Data Pribadi sampeyan kanthi ijin amarga alasan ing ngisor iki:

  • Contone, kita bisa nggunakake data sampeyan kanggo ngirim buletin lan tawaran kampanye (saka kita lan/utawa mitra sing dipilih kanthi ati-ati) amarga alasan liyane sing wis dijaluk idin sampeyan.

Kita nggunakake Data Pribadi sampeyan kanggo nepaki kewajiban sing dileksanakake dening hukum lan/utawa menehi pilihan sing kasedhiya dening hukum. Kita duwe hak kanggo anonim data sing diklumpukake, lan data kasebut bakal digunakake. Kita bisa nggunakake informasi ing njaba Kabijakan iki mung yen dianonimake.

Kita bisa nggunakake Data Pribadi sampeyan kanggo alasan tambahan sing ora kasebut ing kene nanging cocog karo tujuan asli sing dikumpulake data kasebut. Kanggo nindakake, kita bakal nggawe manawa:

Sambungan antarane gol, konteks, lan sifat data pribadhi cocok kanggo pangolahan tambahan; ana pangayoman sing cukup.

Kita bakal terus nganyari babagan pangolahan lan tujuan liyane yen perlu.

Sapa maneh sing bisa ngakses Data Pribadi

Kita ora adol, perdagangan, utawa nyewakake Informasi Pribadi sampeyan marang sapa wae.

Cara ngamanake data sampeyan

Kita nindakake kabeh sing bisa kanggo njaga Informasi Pribadi sampeyan kanthi aman. Yen cocog, kita anonim lan pseudonymize data sampeyan. Kita ngawasi sistem kita kanggo kemungkinan cacat utawa serangan.

Senadyan upaya, kita ora bisa njamin keamanan informasi. Nanging, kita janji bakal menehi kabar marang panguwasa sing cocog yen ana pelanggaran data. Kita uga bakal ngandhani yen ana risiko kanggo hak utawa kapentingan sampeyan. Kita bakal ngupayakake nyegah pelanggaran keamanan lan menehi pitulung marang panguwasa yen dibutuhake yen ana pelanggaran.

Yen sampeyan duwe akun sadurunge karo kita, elinga yen login lan sandhi sampeyan kudu dirahasiakake.

anak

Senajan kita ora ngarahake kanggo nampa utawa ngumpulake informasi saka bocah-bocah, kita ora sengaja target wong-wong mau. Kita ora ngiklanake layanan kanggo bocah-bocah.

Cookie lan teknologi liyane sing digunakake

Cookie lan/utawa teknologi sing padha digunakake kanggo mriksa prilaku konsumen, ngatur situs web, nglacak pengunjung, lan ngumpulake informasi babagan pangguna kanggo nggawe pribadhi lan nambah kunjungan sampeyan karo kita. Iki rampung kanggo ngatur lan nambah pengalaman karo kita.

Cookie minangka file teks cilik sing disimpen ing komputer. Cookies nglacak informasi supaya situs web bisa mlaku kanthi bener. Mung kita duwe akses menyang cookie sing digawe dening situs web kita. Sampeyan bisa ngowahi setelan kasebut ing tingkat browser. Mateni cookie bisa nyebabake sampeyan kelangan akses menyang fitur tartamtu.

GDPR ora ditrapake kanggo SSL Sederhana lan Sederhana SSL tambahan amarga ora ngumpulake informasi sing bisa dingerteni pribadi. Amarga plugin iki ora ngolah data pribadhi, GDPR ora ditrapake utawa digunakake ing situs web sampeyan. Sampeyan bisa ndeleng kabijakan privasi kita kene.

Kita nggunakake cookie kanggo tujuan ing ngisor iki:

• Cookie sing dibutuhake – cookie iki dibutuhake supaya sampeyan bisa nggunakake aspek penting tartamtu saka situs web kita, kayata mlebu log. Cookie iki ora ngumpulake informasi pribadhi.

• Cookie sing nyedhiyakake penak lan ngaktifake fitur sing luwih pribadi - Cookie iki ngidini sampeyan nggunakake layanan kanthi luwih trep lan ngidini kita nyedhiyakake fitur khusus tambahan. Contone, dheweke bisa uga ngelingi jeneng lan e-mail sampeyan ing formulir komentar supaya sampeyan ora kudu ngetik maneh informasi iki yen sampeyan ngirim komentar.

• Cookie sing nyetel ID sesi lan tahan suwene 30 dina utawa kurang - iki digunakake kanggo nglacak aktivitas sampeyan ing situs web lan layanan kita.

• Cookie sing ngumpulake informasi babagan kunjungan situs sampeyan, kayata cookie sing kasebut ing ndhuwur. Cookie iklan - cookie iki digunakake kanggo ngirim pariwara sing cocog karo sampeyan lan hobi sampeyan. Dheweke uga digunakake kanggo mbatesi kaping pindho sampeyan ndeleng iklan. Biasane diwenehake dening jaringan iklan kanthi ijin operator situs web lan diinstal ing piranti sampeyan. Cookie iki nglacak manawa sampeyan wis ngunjungi situs web utawa ora, sing dienggo bareng karo organisasi liyane kaya pengiklan. Cookie nargetake utawa iklan asring disambungake karo fitur situs organisasi liyane.

Cookie bisa dibusak kanthi ngowahi setelan browser. Sampeyan uga bisa nggunakake optout.aboutads.info utawa youronlinechoices.com kanggo ngatur cookie pihak katelu. Bukak allaboutcookies.org kanggo informasi luwih lengkap babagan cookie.

Kita nggunakake Google Analytics kanggo nglacak lalu lintas menyang situs web kita. Sampeyan bisa maca Kebijakan Privasi Google kene. Yen sampeyan pengin metu saka dilacak dening Google Analytics, pindhah menyang Kaca pilihan Google Analytics.

Informasi Kontak

Kita bakal nanggapi sampeyan ing sawetara menit kanggo kabeh pitakonan sampeyan yen sampeyan ngirim email ing [liwat Hubungi Kaca].