DMCA

Cinema Hd v2

KEBIJAKAN LAN PROSEDUR TAKEDOWN

Cinema HD V2 (https://cinemahdv2.net/) minangka situs sing nuduhake informasi babagan layanan streaming. Yen sampeyan yakin manawa karya sampeyan sing duwe hak cipta wis disalin kanthi cara sing nglanggar hak cipta sampeyan lan bisa diakses ing situs web iki, sampeyan bisa ngirim kabar kaya sing diwenehake ing Undhang-undhang kasebut. Hak Cipta 1998 Digital Millennium (DMCA). Supaya efektif miturut DMCA, nalika nggawe kabar babagan pelanggaran hak cipta, sampeyan kudu nyakup informasi ing ngisor iki:

WARTA PELANGGARAN – KLAIM DIAJUKKAN

  1. Yen infringer sing dianggep ora nanggapi, utawa nanggapi nanging ngaku yen ora ana sing dilanggar, ngirim panjalukan kanggo konfirmasi.
  2. Proses ngenali materi sing diduga nglanggar utawa basis kanggo kegiatan sing ora sah, lan sing bakal dibusak.
  3. Iki minangka syarat yen panyedhiya layanan ora duwe informasi kontak kanggo pihak sing sambat. Iki kalebu alamat, nomer telpon, lan, yen kasedhiya, alamat surat elektronik sing bakal ngidini panyedhiya layanan bisa nyedhaki pihak sing ngeluh.
  4. Penolakan manawa pihak sing ngeluh "kanthi iman sing apik percaya yen panggunaan materi sing disalahake ora diwenehake dening pemilik hak cipta, agen, utawa hukum."
  5. Pranyatan yen "informasi ing kabar kasebut akurat," lan "ing paukuman sumpah palsu, pihak sing ngeluh diwenehake kanggo tumindak atas jenenge pemilik hak eksklusif sing diduga dilanggar."

Informasi ing ngisor iki kudu dikirim liwat email menyang Contact Us.

Sampeyan dielingake yen miturut undang-undang federal, sampeyan bisa uga kena paukuman perdata sing abot yen sampeyan ngerti nyalahake materi ONLINE sing nglanggar. KANGGO KANGGO KERUSAKAN MONETARI, BIAYA PENGADILAN, lan biaya pengacara sing ditindakake dening kita, sapa wae sing nduweni hak cipta, utawa sing duwe lisensi hak cipta sing cilaka minangka asil saka ngandelake kesalahane. KOWE UGI BISA DITANGGUH PIJADA KARYA KRIMINAL KARYA PERJURY.

Informasi ing ngisor iki dimaksudake kanggo nulung sing duwe hak cipta nyiapake kabar babagan pelanggaran sing diklaim lan ora kudu digunakake minangka saran legal. Kanggo rincian tambahan ing informasi sing dibutuhake kanggo kabar DMCA bener, ndeleng 17 USC 512 (c) (3).